Lite lättare

Hej igen!
Lite uppdatering av de senaste 2 1/2 månaderna :-P
Sist jag skrev hade jag precis dragit igång med 5:2 dieten och var väl lite småskeptisk till om det skulle fungera. Men jodå!! Nästan nio kilo på 10 veckor :D Det känns så jäkla gött!!! Ett par kilo till sen är jag nöjd. Då kommer jag gå över till 6:1 alltså bara fasta en dag i veckan för att behålla min vikt. Det har varit ett par lite småjobbiga månader men ändå helt hanterbart. De första veckorna var lite extra jobbiga men då tappade jag ganska mycket så jag blev extra peppad för det. Sedan har viktminskningen planat ut lite och någon vecka har jag stått helt still men jag tror det är bra om det inte går för snabbt. Ska bli intressant sedan och se om vikten går att hålla med en fastedag i veckan.
 
Annars har vi haft höstlov den här veckan. Det har varit skönt efter en ganska intensiv men ändå rolig höst. Jag börjar komma in i rutinerna att vara klasslärare och börjat lära känna mina elever. Det är verkligen roligt att få göra det jag är utbildad för och det som jag önskar göra :) Dessutom är klassen jättebra med superhärliga elever. Jag är så nöjd att det blev denna klass jag fick börja i som klasslärare!
 
Höstlovet har bestått av besök på Sannabadet, shoppingtur i Marieberg, lunchbjudning och nu i helgen blir det partaj i dagarna två ;-P Ikväll Halloweenmaskerad hos Micke o Carro och imorgon Stödlagsfest för Bråtens IK. Kommer bli en hård söndag men det får det väl vara värt. Tilde ska också på Halloweenfest ikväll och sedan sova hos en kompis och Linn ska vara själv hemma med sin kompis Elin. Och imorgon ska tjejerna vara hos Micke o Sara.
 
Just nu är jag barnvakt åt Wilma o Alwa medans Cathrine är hos farbror doktorn. När hon kommer tillbaka ska vi dra ut en runda i spåret. För tillfället öser regnet ner men det är inte så kallt iaf :) Det ska ändå bli gött att röra på sig lite innan helgens synder drar igång ;-) En av de största positiva grejerna med att jag blivit lite lättare är att det går mycket bättre att springa nu. Verkligen en ny upplevelse då det alltid varit nära döden upplevelse att springa förut. Nu för tiden kan jag nästan säga att det är skönt.....trodde ALDRIG jag skulle komma dit.
 
Avslutar med några av höstens bilder från instagram :)
 

Kräftskiva hos Lina i Degerfors
 
Sällskapsspel hör hösten till.
 
 
Mormors födelsedag firade vi på Åsen :)
 
 

RSS 2.0