Jeezus!!

Det känns som jag snart ska få en hjärnblödning. Herregud, vad det ska stressas. Det tar liksom aldrig slut. Skippade träningen ikväll iaf, tack vare Cathrine. Men då är det ju handling, städning, tvätt och klippa gräs som står på måste göras listan. Den här veckan har fasen varit helt hysterisk. Måndag träning för mig o Linn, tisdag simtävling för Linn och ljusparty för mig, onsdag träning för mig plus Karlskoga festen som vi och alla andra karlskogingar var på. Och så idag torsdag skolk från träning men tusen andra saker på agendan. Plus att man jobbar också....:-P Imorgon är det iaf äntligen fredag.....och då blir det in till Örebro och shoppa med Cathrine, Linn och en kompis till henne. Det brukar göra gott för själen.....Kanske mina dubbelslag på hjärtat ger med sig lite av litte shopping ;-)))

Nu ska jag gå ut med något kallt till min man som sliter med gräsklipparen. Nästa inlägg ska jag berätta om vår trevliga midsommarhelg =)))

Yees!!

Wohoo!! Idag är jag glad =) Har fått reda på att jag blir kvar på min skola hela nästa termin och kommer få jobba åttio procent. Det känns riktigt gött. Jag har trivts jättebra med både arbetskamrater och elever så det känns jätteroligt att de vill ha mig kvar.

Så nu ska jag njuta ordentligt av midsommarhelgen. Solen skiner idag med.....och stormen har stillat. Ska sätta mig ute en stund innan det är dags att börja packa till Tilde. Senare i em drar första gänget till Åsen. Jag och Linn får ha en myskväll själva hemma. Inga fel och få lite egentid med äldsta dottern. Det händer inte så ofta.

Nu, solen en stund =))

Sol o vind

Nu jäklar skiner äntligen solen. Visserligen halv storm men det är soligt=) Tisdag idag och endast en dag kvar på denna arbetsvecka. Midsommarafton på fredag och på torsdag har jag tagit komp. Gött!! Imorgon har vi midsommarfirande på jobbet med dans kring stång och midsommarbuffé. Mysigt!

Midsommarhelgen firas på Åsen tillsammans med fam Linder och mor o far. Det blir i delad trupp vi tar oss dit. Mamma är redan där med farmor. Daniel, Pär, Tilde, Wilma och Alwa åker imorgon em och jag, Linn, Cathrine och pappa på tordag. Jag och Linn väntar in de som behöver arbeta in i det sista och får samtidigt äran att inhandla födan för helgen. Det fixar vi tidigt på torsdag så kanske vi slipper värsta rusningen :P

Ska bli supergött att komma iväg ett par dagar. Att det dessutom blir i trevligt sällskap gör ju inte saken sämre =) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen på med pyamas. Imorgon öppnar jag så då blir det tidig uppstigning!

Bråten cup

Idag har vi två stolta tjejer i familjen. Tilde har spelat Bråten cup och det gick finnemang. Guldmedalj blev det =) Tilde var målis alla matcher och det fixade hon galant. Värsta kanonrädddingarna gjorde hon. Så idag har vi en stolt Tilde och en mycket stolt mamma ♥



Glada tjejer =)

Ikväll ska vi hem till fam Linder och grilla. Blir gött dä. Är dock en färre i familjen ett par dagar framöver. Klockan sex i morse körde jag Linn till badhuset. Därifrån åkte hon med buss till Älvdalen där det är simtävlingar och läger fram till på tisdag. Kommer bli lite tomt utan henne och t.o.m Tilde sa redan i morse att hon saknade storasyster.....Lustigt, för i vanliga fall bråkas det hejvilt här hemma. Är väl det som kallas syskonkärlek ;-)

Regnigt

A men va f..!! Lördag och regnet fullkomligt öser ner. Vad ska man hitta på idag då? Jag har verkligen ingen lust att göra det som egentligen behöver göras.....städa. Jag vill bara ligga under filten och läsa....o äta godis. Men med tanke på att min kropp börjar bli förvillande lik en öltunna känns det inte som ett bra alternativ. Hoppas det ger sig senare idag så man kan tas sig ut på en liten prommis iaf. Har för övrigt en grym träningsvärk idag. Det var ny koreografi på pumpen igår och det känns i ovandelen av ryggen. Och bröstet. Och axlarna. Och armarna. Och benen ;-)

Skulle behöva åka till mamma o pappa och hämta rabarber så jag kan göra lite god rabarbersaft också. Tråkigt bara att dom inte är hemma så vi kan inte slå ihjäl ett par timmar där. Låter inte helt vanligt för ett femtio+ par men de är faktiskt på Sweden rock. Bor i tält och headbangar i fem dagar. Inget konstigt alls ;P Fast ärligt talat, jag hoppas jag också kommer göra det jag vill och känner för när jag är 54 år. Men jag kommer nog bo på hotell när jag åker på festival.....=)


Veckans bästa dag

är här igen....Fredag!!! Hade guldbiljett på jobbet idag. Halv nio till ett, ganska lagomt :) Nu sitter jag ute på altan efter en lite sen lunch och laddar för ett pumppass. Tilde leker hos en kompis och Linn ska jag köra till träning samtidigt som jag ska iväg på min. Daniel, han har kört igång ett jobbmaraton. Övertid ikväll och imorgon. Sedan ledig söndag o så påt igen hela veckan med övertid varje kväll och hela nästa helg. Det är som det brukar den här tiden på året :P Så jag o tjejerna får ha fredagsmys själva två fredagar i rad....Men det ska vi nog överleva.

Under morgondagen har vi inga storslagna planer. Beror lite på väder vad vi kan tänkas hitta på. På söndag är det dags för poolspel för Tilde igen. Denna gång i Kristinehamn. Sen under veckan blir det lite pusslande med barnvakteri för då är det träningar hit och dit och så har vi lite partaj med jobbet torsdag kväll. Men det verkar lösa sig. Världens snällaste lillebror ställer upp som alltid när han har möjlighet. Tack bästa Micke...o Sara såklart som är världens bästa svägerska ♥

Nu, byta om och sen iväg!

Hurra för Sverige

6:e juni idag och Sveriges nationaldag. Kan väl inte påstå att den kommer firas med något speciellt. Vi svenskar har ju inte anammat något stort firande för denna dag, inte som norskarnas 17:e maj. Men det är iaf röd dag och ledigt. Perfekt att hinna få lite extra gjort här hemma. På schemat står handling av lite fler plantor och fixa med lite plantering och så ute. Det får bli grillat till middag och så ska det bli någon form av träning framåt kvällen. Tilde har fotbollsträning, Linn simning och jag och Daniel ska väl ta varsin runda i spåret :-P Men först röja undan frukost och ta hand om lite tvätt. För just det, tvätt har vi också på dagens schema :-P

Önskar alla en fin nationaldag!!


O så...

vips är det söndag igen och snart ny fullspäckad vecka.

Helgen har som jag förutspådde varit ganska lugn. Handlat lite uteblommor och gjort fint på både fram och baksida. Har inte handlat alla blommor ännu, får ta lite i omgångar. Men det börjar ta sig iaf. Igår kväll var det kräftdax och det var lika smarrigt som jag trodde. Nästan ännu godare. Vi åt så vi blev proppmätta och supertrötta. Orkade knappt hålla upp ögonen när Sara o Micke åkte hem vid elva. Skönt att det inte alltid blir så sent och sjukt skönt att få gå och lägga sig och sova när man är så där jättetrött.

Idag har det varit städdag på Stolpetorp. Passade bra för det har regnat i massor nästan hela dagen. Hoppas det blir lite bättre imorgon för då ska jag springa Vårruset med mina arbetskamrater. Känner mig sådär laddad idag.....men det blir nog bra.

Just det, i onsdags var ju Tilde iväg och tog hål i sina öron. Så här fin och nöjd var hon efterråt


Supersöta örhängen valde hon och som belöning för att både hon och Wilma varit  så duktiga blev det jordgubbar och glass :P

RSS 2.0