Januari är igång

Då har nya året börjat lunka igång med vardagen. Första arbetsveckan avklarad och det kändes helt ok. Den gick väldigt snabbt så hux flix blev det helg igen :) Denna helg och nästa har vi inget alls planerat. Ta det lugnt, träna och ladda inför kommande Sälenresan vecka 5. Vi ska dit en vecka tillsammans med Micke, Sara och Leon. Det ska bli såå mysigt och roligt att få åka skidor! Det är först nu det har kommit ett litet, litet lager med snö här i Karlskoga så det har verkligen inte blivit någon skidåkning denna vinter, varken på längden eller tvären. Är superladdad att få åka slalom och även längdskidor :)
 
Den här veckan körde jag igång med 5:2 igen och det gick faktiskt riktigt bra. Lite skönt att rena kroppen lite efter allt onyttigt under jul och nyår. Vägde mig efter min andra fastedag och jag ligger på + - 0 viktmässigt. Det är bättre än vad jag räknade med :) Ska fortsätta fasta två dagar i veckan fram tills vi åker till Sälen och när vi är där gör jag uppehåll och så får vi se när jag kommer hem om det blir en eller två dagar i fortsättningen. Jag ska försöka lägga in mer träning under veckorna så att det räcker med en fastedag framöver. För det är ju så att rör jag mer på mig så jag kan äta mer..... o det är ju så gott att äta. Men jag får prova mig fram så jag hittar en hållbar livsstil som passar mig.
 
Avslutar detta inlägg med några bilder från slutet av 2013.
 
Linn och jag innan vi åkte till Leons dop
 
Årets bautastora julgran ;-P
 
Färdigpiffad för julbord på Gastro med Daniels jobb.
 
Det "lilla" julklappsberget i Karlsdal.....
 
 

Året som gått

Jaha, en liten sammanfattning om 2013 kan jag iaf bjuda på ;-)
 
Januari: Firade in 2013 i Grebbestad hos syrran tillsammans med Micke o Sara. Det var en mild och regnig nyår men med mycket god mat och trevligt sällskap! O resten av vintern var både snörik och kall :) Fick även lite nya arbetsuppgifter under januari månad, till viss del som klasslärare och tog ett steg i rätt riktning arbetsmässigt.
 
Februari: Vardagen lunkar på, Tilde åker slalom för första gången sedan benbrottet :) Supermodigt och superduktigt!!
 
Mars: Påsken firade vi på Åsen med fam Linder. Trevligt som vanligt :) Tilde fyller åtta år, stora tjejen!!
 
April: Äntligen kom våren! Jobbade på och trivdes :) Valborg firades i vanlig ordning hemma på Stopletorp med goda vänner.
 
Maj: Fick en tidig 35 års present av Cathrine och var på Pink i Globen. Spenderade även två mysiga dagar med bästa vännen med shopping och några kalla på diverse uteserveringar.
 
Juni: Gick på mitt första riktiga sommarlov som lärare :) Midsommar firades i Grebbestad för första gången. Jättemysigt och trevligt att få vara tillsammans med mina syskon och deras familjer ♥ Efter midsommar hade jag, tjejerna, Sara och mamma lite husmorssemester på Åsen. Välbehövlig, lugn och skön..
 
Juli: Semesterlunken börjar infinna sig och det visar sig bli den bästa sommaren på länge. Vädret visar sig från sin bästa sida och guldklimpen Leon föds den fjärde juli ♥ Jag har blivit faster för första gången!
Linn fyller tolv år och vi spenderar en vecka på Åsen med familjen Linder. Ett besök på Tusenfryd och på vägen hem badar vi en dag på Sunne vattenland.
 
Augusti: Den fantastiska sommaren fortsätter och vi spenderar många dagar både på stranden och i nyinköpta poolen som nuförtiden finns på var mans gård. Kommer till insikt de sista lediga veckorna att jag behöver göra en liten uppryckning av mig själv och sätter igång med 5:2 dieten......som resten av Sveriges befolkning . Avslutar månaden med Vasastafetten och vi slår tidigare årets tid med nästan en timme......o det var INTE min förtjänst! Börjar också mitt vikariat som klasslärare i en femma :) Är jätteglad och förväntansfull!
 
September: Hösten infinner sig, jag fyller 35 och har ett mindre firande med mina närmaste. Trevligt!! Börjar märka lite resultat på kroppen sakta men säkert och blir taggad att fortsätta.
 
Oktober: Firar mammas 55 års dag i Åsen tillsammans med Micke o familj. En intensiv period på jobbet men jag ångrar inte en sekund mitt yrkesval! Börjar känna skillnad när jag springer..... går så mycket lättare när man inte är lika tung!
 
November: Vardagen rullar på med vissa avbrott, bland annat familjefest med ett tjejbesök på Loka Brunn och i mitten av månaden döps Leon i Karlsdals kapell.
 
December: Julförberedelser och en hel del trevligheter. Har nu minskat tio kilo i vikt och 15 cm i midjeomfång. Tar en liten paus i fastandet men ska nu ta tag i det igen efter jullovet. Julen firas hemma hos oss med Daniels familj dagen före julafton och i Karlsdal på julafton. Mycket lyckat och trevligt med nöjda barn :) Nyår firades med fam Linder på Åsen och det blev en jättetrevlig avslutning på ett jättebra år!! Hoppas 2014 har lika mycket trevligheter att bjuda på :) Gott Nytt År!!!!
 
 
 
 
 

RSS 2.0