Pirriga tjejer

Ja men, se där ja! Då var det nästan en vecka sedan jag skrev.....igen. Skyller på att livet fortfarande snurrar på i hundraåttio :P

Helgens Eurovisionpartaj blev superlyckat. Vi åt god mat, MYCKET trevliga gäster och så blev det ju vinst för Loreen och Sverige!!! Bara för det blev det lite extra firande med bubbel o stohej =) 

Tidigare på dagen spelade Tilde poolspel i fotboll så jag spenderade ett par timmar i brassestolen och hejade på tjejerna. Det blev två vinster och två förluster. Bra kämpat tycker jag. Det var riktigt härligt väder under hela helgen så det hade vi tur med. Nu har det blivit mycket svalare och molnigare de senaste dagarna.....vill ha mer sol NUUUU!!! Hoppas den snart kommer tillbaka.

Idag är det en spännande dag för Tilde och Wilma. Vi ska snart åka ner till salong Pause i stan för håltagning i deras öron. De är så pirriga så de är inte alls så stojiga som de brukar. Betydligt mer dämpade än vanligt. Tilde ska även klippa sig och så tänkte jag titta om vi hittar kläder till skolavslutningen. Den närmar sig verkligen med stormsteg. Bara två veckor kvar nu. På fredag är det Linns tur att klippa sig och handla avslutningskläder. Bra att kunna dela upp det lite :P

Kommande helgs huvudaktivitet är kräftätning med Micke o Sara. Vi har kvar en hel del i frysen och snart fylls den väl på med nya fångster. Så vi måste göra plats. Ska bli helt underbart gott. Älskar kräftor och nu är det ett tag sedan vi åt det. Mumsigt ska det bli!!


Inför roligheterna

Torsdag och frukostdax. Börjar lite senare på torsdagar och i vanliga fall brukar jag ha lite mysmorgon med långfrukost här hemma. Men idag måste jag hinna handla inför helgen före jag börjar klockan elva. Så det går inte att sitta och såsa då inte ;-P Jobbar till klockan sex idag och efter det blir det hem och städa. Imorgon jobbar jag till halv fem, sen ut och springa med Cathrine och så ska lite mat och fix ordnas inför lördagen. Bästa Cathrine har lovat hjälpa mig lite så vi tänkte grilla hamburgare på kvällen och ordna det sista. Lite stressigt är det men jag ser verkligen fram emot lördagen. Kommer bli så roligt!!

Annars har jag en lite skön träningsvärk i hela kroppen idag. Var på trailcombo igår och det är verkligen en genomkörare för hela kroppen. Superskönt och asjobbigt pass. Perfekt alltså =)

Nu måste jag sätta fart om jag ska hinna!


På söndag blir det nog flygspaning.....hela dagen.

Life is good

Äntligen är den här! Solen och den härliga värmen =) Det har varit kanonväder de senaste dagarna och tänk vad livet plötsligt känns mycket lättare.

Helgen som gick var mycket trevlig. Det var invigning av nya Sportshoppen i Grebbestad och det var inget litet jippo. Vi såg uppträdande av David Lindgren, Charlotte Perrelli, Drängarna, Timotej och så Sean Banan till barnens stora glädje. Själva butiken var enorm och det blev en del fynd också. Dock inte till mig denna gång utan till Daniel och barnen. Annars spenderade vi dagarna hos Johanna med god mat och trevligt sällskap. Johanna jobbade två av dagarna och då var vi barnvakt. Det gick superbra med killarna. Funkar alltid bättre när inte mamma är hemma :P

Den här veckan är det fullt ös hemma igen. Ska ju ha lite partaj på lördag så det ska fixas lite inför den. Dessutom ska Daniel och resten av gubbarna köra ved och jag ska med Tilde på fotboll hela dagen på lördagen så det gäller att vi riggar ordentligt nu innan :P Men det ska bli superkul att få hit lite härligt folk, titta på Eurovision, grilla och partaja. Har vi riktigt tur hänger det vackra vädret i så vi får en varm och fin kväll =)

Nu ska jag kolla lite recept vad jag ska bjuda på och skriva shoppinglista. Sen blir det Desperate och sen hopp i säng. Imorgon börjar jag tidigt.


På lördag hejar vi på Loreen!!

En...

Liten snabb lägesrapport. Tisdag och kör idag maratonpass på jobbet. Vanlig dag till fyra och sen ATP till halv sju ikväll. Tur det är kortvecka. Imorgon är det sista arbetsdagen och kristihimmelsfärdshelgen startar =) Vi åker till Grebbestad och hälsar på systra och småkottarna. I Grebbestad är det tydligen värsta happeningen denna helg. Nya Sportshoppen ska invigas och det kommer en hel massa artister och uppträder. Bland andra Jean Banan, David Lindgren, Timotej och Perelli. Kan säga att barnen är rätt taggade...:P

Vädret är fortfarande sjukt trist. Igår var jag ute nästan hela dagen på jobbet och jag frös så jag blev fan förbannad. Det är ju helt sjukt det här. Man får gå runt i överdragskläder, mössa o vantar. I MITTEN AV MAJ!!!!
Hallå, våååren! Var är du??? Det måste bara vända snart....

Nu kickar vi gång tisdagen. Önskar alla inklusive mig en trevlig dag =)

Äntligen

Härliga fredag! Idag blev det kortdag på jobbet med utbildning, arbetslagsmöte och lunch på Degernäs gård. Perfekt avslutning på arbetsveckan =)

Nu sitter jag o funderar hur jag ska lägga upp resten av dagen. Är lite sugen att dra ner till stan o kika lite. Vädret är fortfarande grått o trist så då kanske lite shopping kan pigga upp :-P Annars står det städning på schemat och det lockar inte riktigt lika mycket....

Har faktiskt inte så mycket inplanerat denna helg. Tilde har poolspel på söndag så då har vi beställt solsken hela dagen. Och imorgon är det inget särskilt som händer....vad vi vet än så länge. Lite fix o trix här hemma kanske. Nästa helg är det långledigt igen och då ska vi till Grebbestad så det kan vara bra o passa på och hinna med lite här hemma denna helg. Bara vädret blir lite bättre så kan vi olja och måla ute på altanen. För om två veckor är det dags för Eurovisionparaj här hemma. Det blir skojsigt värre det!

Så... nu har jag funderat färdigt. Först lite städning och sen dra med mig familjen på lite shopping =)
Trevlig helg!!

Kaosmaj

Herregud alltså! Maj är verkligen kaosmånad. Det är sjukt mycket som ska pressas in denna månad. Avlslutningar hit o dit, kalas stup i ett, jippon på jobbet, sjukt mycket hemma som måste fixas och så försöka göra en sista desperat insats för beach 2012.....Folk går ju in i väggen för mindre!!

När ska man hinna njuta av våren då? Bara sitta o chilla med en bra bok, ta ett fotbad, spela spel med barnen eller bara ligga i solen....Inte det här året tydligen :-/

Usch, jag låter verkligen bitter....Ska sluta med det. Genast. Finns de som har det mycket, mycket värre. Fy på mig!!

Har ett riktigt gött liv ändå. Jag har jobb, friska barn och råd att göra massa skojiga saker.

Behöver bara gnälla av mig lite ibland och sedan inse vilka världsliga problem jag har ;P


De allra bästa i livet ♥


Vardag igen

Första arbetsdagen efter ännu en långhelg. Denna gång var det Valborg som skulle firas. Dessutom hade Sara o Micke P födelsedagspartaj i lördags. Det var deras 25års dagar som vi firade. Mycket trevlig och lyckad fest blev det med supergod mat och tunnbad på nattkröken.

Valborgsmässoafton firades hemma på Stolpetorp. Det blev en lugn tillställning då vi fortfarande var lite slitna sedan lördagen ;-P Men eld blev det och så grillade vi älgburgare. Sjukt gott!!

Men nu är det alltså vardag igen och jag mjukstartade med att öppna på fritids och sluta tidigt idag. Nu sitter jag UTE på altan hemma i det härliga vädret. Jag har hunnit ut på en liten löprunda och har andra tvättmaskinen igång. Så nu känner jag mig värd att sitta o chilla lite. Njuter verkligen av att våren äntligen är här!!

RSS 2.0