TV- maraton

Känner mig piggare idag, mycket piggare faktiskt. Så imorgon blir det jobb igen =)
 
Under de här dagarna jag varit hemma har jag tittat en del på nät tv. Kollat av en del jag missat. Blandannat Jonas Gardells miniserie "Torka aldrig tårar utan handskar" som handlar om när aids spred sig bland homosexuella i Stockholm på 80-talet. Alltså herregud vad bra den var! Jag har suttit här i min ensamhet hulkande med tårarna sprutande men även då och då med ett leende på läpparna. Serien är så otroligt välgjord med superduktiga skådisar. Jag förstår nu varför Gardell blivit så hyllad i media av denna serie. Oj, oj, oj, måste ses!!
 
Nu har jag tänkt att ge mig i kast med Arne Dahl filmerna som visats på Svt. Såg en del förra omgången de visades och jag tycket de var ganska bra. Jag gillar ju det mesta som är svenskt, särskilt krim som Falk, Wallander, Bäck och allt vad de heter. Så jag har nog ett par spännande timmar framför mig =)
 
Men först hämta Tilde från skolan. Hon har fått välja nu när jag varit hemma om hon ska vara på fritids eller hemma efter skolan och hon valde föga förvånande hemma. Gött att ha skruttan hemma och få lite extra tid tillsammans ♥
 Idag ska vi fixa pina colada smooties till mellis. Tips från Linas matkasse!

Lite sjuk...

Hemma från jobbet idag....:( Inte dödssjuk men har feber. Och det räcker för mig. Jag mår verkligen inte bra bara jag har det minsta lilla temperaturökning i kroppen. Lederna värker och jag får liksom ont i hårbotten. Det är ju ganska intensivt på jobbet också så jag fixar verkligen inte och jobba när jag inte mår bra. Sen är det inte så bra att utsätta barnen och arbetskollegerna för ev smitta.
 
Sååå, det får bli ett par dagar hemma och vila upp sig. Känns lite extra trist eftersom jag fått lite nya arbetsuppgifter fram till jul. Jobbar i en trea två fm i veckan och har bla religionslektioner. Och det känns ju tråkigt att missa det....:(
 
Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen med filten upp till öronen och jobba på att bli frisk!
 
 
 
Den här donnan ska jag och Cathrine titta på i vår igen =)
Något trevligt att se fram emot!!

RSS 2.0