Mot juletid

Nu närmar sig julen med stormsteg. Första advent var i söndags men snön lyser fortfarande med sin frånvaro. Eller lyser o lyser det är ju fortfarande mörkt som aset ute.

På torsdag är det första december så ikväll ska jag börja slå in lite paket till tjejernas adventskalender. Fick den briljanta idén med presentkalender för två år sedan och jag kommer förmodligen få hålla på med den till Linn o Tilde flyttat hemifrån :P Fast jag tycker det är ganska mysigt med den ändå. Jag älskar paket, både att få och ge bort.

Annars då? Jo jag är nästan färdig med utvecklingsamtalen, endast ett kvar. Det har gått jättebra men det är skönt att ha det gjort. Just nu är det många sjuka på jobbet också så det är massa vikarier och det blir lite extra slitigt. Men nu är det verkligen nedräkning till Thailand så jag biter ihop. Läääängtar ihjäl mig snart! Det bästa är att vi ska fira jul först också, årets bästa högtid. Så jag får väl härda ut så jag verkligen kan känna mig värd att åka på semester :)

Nu, mosa ner mig i soffan med en köpp te.



Mörkt

Ja men se där ja, då var det fredag igen. Sitter och väntar på att åka och hämta Linn, hon är och tränar. Sen blir det raka spåret hem och meyyssa! Idag har det varit fruktansvärt grått och trist väder så det har liksom inte ljusnat överhuvudtaget. Nu är klockan strax efter fyra och det är redan bäcksvart ute. Man kan ju bli deprimerad för mindre. Förra året vid den här tiden åkte vi skidor inför vasan förfullt. Om det hade varit i år vi skulle åka hade det varit läge att investera i ett par rullskidor......Tur vi slapp det. Inte en endaste snögnutta så långt ögat når. Satan va mörkt det är!

På onsdag ska jag ha ljusparty hemma. Då blir det lite ljus inomhus iaf ;) Ska fundera nu under helgen vad jag ska bjuda mina gäster på. Har flaggat för adventsfika och jag är lite sugen på att bjussa på lite nya gottigheter. Har fått lite inspiration av både icas månadstidning Buffé och från Amelias julnummer. Vi får se vad jag väljer och orkar :P göra. Har ju även lite annat att stå i så vi får väl se vad som hinns med. Kanske det bara blir peppisar med ädelost på tub.
Nä, lite mer ska jag väl orka anstränga mig.

Nu, dricka upp mitt te och brumma iväg i mörkret.

Trevlig kväll ♥

Läget just nu

Tittar in här igen en snabbis då! Har aldrig tid att skriva längre. Tanken med denna blogg är ju att den ska funka som en dagbok för min egen skull. Och då vill jag ju kunna titta tillbaka och läsa vad jag gjort i mitt liv. Går så där just nu måste jag erkänna. Men jag får väl göra små inlägg och försöka uppdatera så gott det går.

Läge just nu:
Torsdag em och kom nyss hem från jobbet. Laddar för lite pump. Daniel jobbar övertid och barnen är med morbror Micke. Pratade nyss med Linn och då satt de på Sibylla, lyxkorvarna. Så det går ingen nöd på dom inte ;) På jobbet rullar det på, har haft mina första utvecklingsamtal och det gick bra. Kändes lite spänt det första men sen släppte det. Nu börjar jag få lite ångest över att vikariatet börjar ta slut....Men min chef har sagt till mig att de försöker göra allt de kan för att få behålla mig på skolan så jag håller båda tummarna!

Imorgon ska Daniel jobba mer övertid så det får bli tjejfredagsmyyys. Ska försöka fundera ut något gott vi kan äta och kanske hyra en film. Brukar inte vara så värst på TV på fredagar.

Nu: Pump it!!

Hallå där

Nu var det ett tag sedan jag skrev och som vanligt har det varit fullt ös. Förra veckan var det ju höstlov men jag jobbade på som vanligt. Slutade tidigt på fredagen så då passade vi på att åka till Kristinehamns badhus hela familjen. Det var mitt första besök där och jag tyckte det var ett trevligt badhus. Lite lagomt stort, nytt och fräscht. Besöket var även mycket uppskattat av barnen =)

Linn har frisknat till sånär som på den där förbaskade hostan som aldrig ger sig. Så fort hon anstränger sig börjar hon kraxa hejvilt. Hon är iaf tillbaks i skolan och ska nog börja med träningen lite senare i veckan.

För min del är det mycket på jobbet nu. Det är snart dags för utvecklingsamtal och de tar en himla tid att förbereda. Särskilt för mig eftersom det är första gången. Men det ska nog gå bra......tror jag.

Till helgen ska vi åka till Åsen en snabbis. Syster, Love och Liam ska dit så då vill man ju passa på att träffa dom. Tilde som inte har skola åker med mormor o morfar redan på torsdag och vi andra sticker fredag eftermiddag. Ska bli så gött att komma iväg en liten sväng och bara va.

Helgen som gick var det dags för vår årliga halloweenmaskerad. Det här året var det Pär o Cathrine som var värdpar. Det blev himla lyckat dock med ett lite abrupt slut. Det snurrade till i kolan hos flera av oss såpass att vissa cyklade hem flyförbannade (minns inte riktigt anledningen) och andra vimsade runt halvnaken på gatorna och hade svårt att hitta hem. Hmmm, ja det blev kanske lite mycket fluor och karies...

Så här snygga var några av oss iaf







RSS 2.0