Snörekord

Herregud va mycket snö vi har nu! I helgen singlade det ned ytterligare ett par dec så nu är det väl uppe i närmare en meter. Jag har inte varit med om något liknande, helt sjukt! Inte nog med att det är hur mycket snö som helst, det är även kallt som i Sibirien. I morse hade vi en bra bit under -20 och jag kan inte säga att jag och resten av fam jublade när vi klev upp halv sex i morse och höll på att frysa rumporna av oss. Burr!!

Jag måste nog gå ut någon dag och fota lite för att föreviga detta spektakel. Det ser helt overkligt ut med alla bauta högar som plogbilen plogat ihop. Ja, jösses det kan aldrig vara normalt i det här landet. Antingen är det tok varmt och extrem torka hela sommaren eller regn och åter regn semestern igenom. Eller så slaskar hela vintern bort utan snö över huvud taget  eller som nu extremt åt andra hållet!

Barnen har sportlov den här veckan men tyvärr inte jag. De måste vara på fritids o dagis mån- tor, men fre är jag ledig så då ska vi försöka hitta på något skoj! Måste bara hitta på något som Tilde kan vara med på.... Hmmm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0