Sommaren är här!!

Äntligen!!! Nu är sommaren här på riktigt. De senaste dagarna har solen gassat och barnen har kunnat haft shorts redan på morgonen när vi åker till dagis/fritids. Den här tiden på året är verkligen den bästa. Allt är så vackert ute och det finns en härlig förväntan på att det ska bli en skön sommar. Hoppas, hoppas!!

På dagens agenda står det matteplugg, endast en vecka kvar till sluttenta. Skönt att det är det enda som är kvar denna termin, sen no more Karlstad förrens i höst. Gött mos!! Tänkte faktiskt lägga mig ute i solen idag o räkna lite....hoppas jag inte får solsting bara :P Annars är det ju bra att få en bränna samtidigt som man gör lite nytta...he he ;)

Ikväll ska vi till Nobelhallen och se Rising Star. Det anordnas varje år av kulturskolan och alla låg o mellanstadiebarn som vill får vara med. Linn vill så klart vara med så vi andra ska dit o titta o lyssna på henne och alla andra duktiga barn. I år är det Ted Gärdestad tema och Daniel Lindström är gästartist. Det ska bli jättekul, det brukar vara så fint.

Men först lite räkning som sagt.....inte gött mos, mer ruttet ägg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0