Lyckat midsommarfirande

Hemma igen efter en superlyckad midsommar. Vi hade en riktig tur med vädret, en ynka regnskur sen solsken för hela slanten. Underbart!! Det var riktigt länge sen jag skrattade så mycket som i helgen...oj oj oj tårarna sprutade ett antal gånger. Ett riktigt hårt träningspass för skrattmusklerna =)

Midsommarfirandet skedde i traditionell anda med god mat, nubbe, jordgubbar, tillverkning av midsommarstång samt dans kring den vackra skapelsen ;)

Dessutom bjöd helgen på bad, på lördagen i Nessjön där jag o Cathrine invigde våtdräkterna. De passade precis och det kändes helt ok att simma med dem :) På söndagen innan vi åkte hem låg vi ett par timmar vid Vadljungen och solade o badade. Riktigt göttigt var det.

Pär hade med Wilmas fyrhjuling med kärra upp till stugan så kidsen hade hur roligt som helst med den. Hela tjejligan klämde ihop sig och brände runt ett antal timmar. Dessutom går min farbrors familjs hästar på sommarbete där uppe nu så det blev såklart lite barbackaridning också, eller som Tilde o Wilma säger "Vi fick rida barbacke". Så barnen hade en riktig toppenhelg även dom.

Det kändes lite tugnt igår att åka hem speciellt när det var sådant kanonväder. Men men, två veckor kvar sen är det semester.... Ska bli riktigt skönt. Idag jobbade jag mellan sju och fyra men har inget mer uppbokad än så länge under den här veckan. Vi får väl se om de ringer imorgon bitti eller om vi får en dag ledigt......Skulle vara lite skönt att vara ledig, ska bli kanonväder imorgon också ;P

Här kommer lite bilder från helgen ♥


Delar av tjejligan


Kransbindning och melonmellis


Sötaste Tilde med krans i håret o knottbett i hela ansiktet


Ja på det här stället ligger grabbarna i lä...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0