Tilde är lik sin pappa...

Idag är det en sån dag när det förmodligen inte blir så mycket vettigt gjort. Regnet öser ner och det verkar inte som det kommer bli riktigt ljust ute. Linn ligger i soffan och kollar på TV och Tilde spelar bolibompaspel på datorn. Själv samlar jag kraft för att ta tag i dagens pluggeri. Läsa lite arbeten inför opponeringen på fredag. Det tar dock emot....är ju så satans trist :(

Har även tänkt att göra en liten rensning i Tildes rum idag. Den ungen har en förmåga att förstöra och pilla sönder allting. Det är allt från cd- skivor till stora möbler. Hon har knäckt ett skrivbord, dragit ned gardinstång med fästen och allt, vält ned det supertunga fönsterbrädet så det krachade blomkrukor och prydnadssaker och nu börjar delar av sängen braka sönder. Det lustiga är ändå att hon gör inget med flit utan det är liksom bara hennes natur. Saker går helt enkelt sönder i hennes närhet. Känner igen det från hennes far....på riktigt alltså. Han har också den förmågan att allt omkring honom faller sönder. Såå, alltså är det dags att rensa ur allt trasigt i Tildes rum och vi får väl se om det blir något kvar;)

I em har vi tänkt gå på bio jag och barnen. Det är ju verkligen passande väder för det. Nu ska jag sätta igång med lite plugg o sen röja! Hörs då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0