Sista veckan...

Under vår sista semestervecka roade vi oss med en dag på stranden, Skara sommarland, båttur och grillning i Karlsdal, farfars begravning, grillkväll hemma hos oss och bröllop. Som sagt, den veckan sprang iväg rätt fort!

Vi hade en superlyckad dag i Skara. Barnen var supernöjda efter en hel dag med karuseller, bad, piratshow och skräpmat. Vi hade även tur med vädret fast det molnade på lite under em. Ganska lagomt långt att åka dit också, omkring 15 mil.

Resten av veckan var också bra med undantag för begravningen såklart. Den var riktigt jobbig, men det var skönt när det var över. Det blev ett fint avsked för honom och det kändes bra att få ta ett sista avsked ♥

Veckoslutet blev desto bättre. Vi var på ett borgligt bröllop som var mycket trevligt. Fin sermoni, god mat och jätterolig fest :)

Nu är vi tillbaks i vardagen igen och jobbar på för fullt. Idag började Tilde på fritids och det gick jättebra. Hon tyckte det var skoj så det känns bra. Linn är ledig två veckor till innan skolan börjar men idag körde simträningarna igång så hon börjar också sakterliga komma in i vardagen också. Känns både lite vemodigt och skönt att hösten närmar sig. Sommaren är bara liiiiite för kort alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0