Åsen

Nu är det hög tid att börja uppdatera bloggen igen. Har haft lite paus i skrivandet och ägnat mig åt semesteraktiviteter istället :)

För att det inte ska bli världens längsta inlägg så får jag ta och bena upp lite och skriva om en sak i taget. Börjar väl där jag slutade sist.

Då höll jag på att packa inför en tripp till Åsen tillsammans med familjen Linder. Och den resan blev mycket lyckad. De två första dagarna öste regnet ner så då fick vi roa oss med diverse shoppingaktiviteter. Ena dagen spenderades i Charlottenberg där vi avverkade det stora köpcentret och fyndade på rean. Gjorde även ett besök på det zoologiska där vi bekantade oss med ormar, spindlar, krokodiler och supersöta lemurer. Det besöket uppskattades mer av barnen än av mig och Cathrine som har lite svårt för kräldjur ;)

Barnens förtjusning syns dock inte på detta kort. Mer sammanbiten skräck ;)


Lemurerna var riktiga sötisar iaf!

Dagen efter var vi damer fortfarande sugna på shopping och tog då en tur till Töcksfors. Barn och gubbar hade tröttnat på reasnurror och stannade kvar vid stugan och gick på svampjakt istället, vilket blev lyckad. Fick oss en smarrig kantarell sås till det grillade på kvällen. Mums!


Tilde är en fena på att rensa svamp.

Sedan började vädret vända och det blev varmt och soligt. Det blev en heldag på stranden och ett flertal vatttenkrig då vi inhandlat vattenballonger och vattenbomber på shoppingturen i Charlottenberg. Tänk att lite vatten kan tokroa både barn och vuxna så mycket. Annars blev det mycket god mat, spenderade ett antal timmar ute på altan med gott vin och faktiskt så tog vi oss ut på en springtur en fm. Duktigt!


Här har ballongerna övergetts mot tioliters hinkar. Blir blötare då ;)


Ett glas sangria i solnedgången är inga fel!


Strandkul vid Vadljungen :)

Med andra ord hade vi ett par mycket trevliga och sköna dagar i de värmländska skogarna och vi var inte så sugna att packa ihop när det blev dags för det. Men då vankades det nya äventyr........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0