Kallt

Varför kan det aldrig vara normalt väder i det här landet. Ihelgen har det varit tokkallt, så kallt att vi inte kunnat åka skidor. Ifredags blev det en tur men det var även då i kallaste laget. Vi får väl ladda mentalt till Tjejvasan istället ;)

Annars har helgen varit mycket mysig. Umgåtts med syrran och hennes små guldklimpar. Mitt på dagen igår var det hyffsad temperatur i solen så vi kunde vara ute en stund. Vi grillade korv i öppna spisen på vår altan med Johanna, Liam, Love, Micke, Sara, Pappa, Stina och Alva. Det blev ett par korvar ;P Sen tog jag, pappa, Jossi och Love en lite promenad. På kvällen blev det tacogratäng och Melodifestivalen. Johanna åkte och hälsade på en kompis och Liam var kvar hemma med oss. Det gick jättebra, barn är ju oftast väldigt snälla när inte mamma eller pappa är med. Skönt för Johanna också att se att det funkar och lämna bort en stund.

Idag är vi i full gång med röj nere ikällaren. Börjar få ordning på lekrummet nu också. När det är klart kommer det såklart lite bilder, men det är än så länge en hel del kvar. Det har ju stått grejer huller om buller i över ett år där nere så det tar sin lilla tid. Det var ändå bra att sätta igång just nu eftersom Linn och Tilde fick följa med grannarna till Sannabadet i Kristinehamn idag. Har passat på att slänga sånt som är trasigt och som absolut INTE får kastas när tjejerna är med. Gäller att vara smart ;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0