Hemma igen

Dags för en liten uppdatering:
Vi har iaf kommit hem från syster på västkusten nu. Ett par dagar senare än det var tänkt från början. Vi hade det så gött så vi ville dra ut på det lite extra. Vi hann med två dagar på stranden, Grebbestads årliga karneval, en dag på Daftös sjörövarland, lite shopping och färska räkor såklart. Inte undra på att vi inte ville hem ;) Lägger in lite bilder vid ett senare tillfälle.

Alltså hemma igen då, och denna dagen har spenderats på stranden med tjejerna. Nu för tiden när Linn och Tilde är såpass stora är det ren njutning att vara på stranden en hel dag. Skillnad var det när de var mindre och man fick byta blöjor, mata och rädda ungar från att drunkna hela tiden. Man har ju blivit rätt bekväm av sig :P

Efter strandbesök och middag åkte hela familjen upp till Karlsdal och letade lite svamp, hittade lite svamp och barnen o Daniel tog ett kvällsdopp. Sen åkte vi till mamma som för tillfället är gräsänka och fick oss en fika. Vi har alltså haft en riktigt skön sommardag!

Imorgon får vi se vad vi gör. Det verkar som det blir lite sämre väder så det kanske blir en fixardag hemma. Eller kanske en slappardag hemma......Vi får väl se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0