Lååång helg!!

Fast det bara är onsdag så tar vi helgen idag. Den sköna kombon kristiflygare/nationaldagen är på ingång. Ledigt torsdag till måndag. Göttigt värre!! Har precis klarat av veckostädningen och sitter nu och laddar för ett zumbapass.

Tilde har tragit på nya äventyr upp till Åsen ett par dagar. Hon är där med mamma, pappa, Johanna och småkusinerna. Så imorgon när Daniel är och fiskar med sitt jobb har jag och Linn en dag för oss själva. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Daniel har bilen så vi får väl hålla oss någolunda på hemmaplan. Hoppas det blir fint väder så vi kan ligga ute och götta oss i solen =)

Annars har jag tänkt att passa på att få lite gjort här hemma under ledigheten. Köpa lite sommarblommor, pyssla lite ute och så de där fönstren som aldrig blir putsade. Vi får väl se hur mycket som blir gjort....Beror som sagt på vädret ;) Har faktiskt inget särskilt inplanerat under helgen. Lite italiensk matlagning på söndag men det berättar jag om senare. Vi skulle också ha varit iväg på simtävling med Linn imorgon men hon den stackaren fick en sten kastad rakt i pannan häromdagen så hon är ihoptejpad och omplåstrad. Inget bad i badhus för henne på iaf två veckor. Stackars liten. Det ser ut som hon har gått en rejäl boxningsrond och fått däng.

Näpp, måste iväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0