Midsommar

Tänkte ta och sammanfatta årets midsommarhelg som firades i de värmländska skogarna. Vi var som sagt rätt många, närmare bestämt sexton personer med bebis och gammelsmurf inräknade. Det fungerade faktiskt förvånansvärt bra. Vi fördelade in oss i två stugor och ett bauta stort tält med tre rum och mellangård. Det fanns tillochmed fler sängplatser i tältet än i stugorna :P

Vi hade helt ok väder. Lite blandat med sol, vind, moln och regn. Självklart fick vi fightas med de där jäkla knotten också. Ungarna och Daniel (som är en känslig varelse) såg ut som prickiga korvar efter helgen.

Aktiviteter vi sysslade med var äta, dricka, fyrhjulningsåkning, lite dans, en halv fyrkamp, sång, bad och många skratt. Jag förlängde nog livet rejält under dessa dagar =) Med andra ord en härlig midsommarhelg i ett mycket gott sällskap. Tack allihopa för en kanonhelg!

Nu veckan efter får vi bita i det sura då vi har ett hushåll som är helt igengrott med tvätt upp till taket. Daniel har supermycket att göra på jobbet och jobbar övertid som attan och även jag har jobbat järnet denna vecka. Men snart, snart får vi vara lite lediga igen. Inte så långt kvar till semester nu. Gud så skönt det ska bli. LÄNGTAR!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0