Snart vinter

Jaha, sjukstugan fortsätter. Nu är det Tildes tur. Igår ringde personalen från skolan och sa att Tilde inte mådde så bra så det var bara att hämta stackars sjuklingen. Feber och ont i halsen. Vi delade på vabandet den här gången. Daniel var hemma igår och idag o jag stannar hemma imorgon. Skönt att man är två så man kan hjälpas åt. Tänk de som är ensamstående och måste kämpa på med allt själv. Tufft!!

Annars rullar livet på som vanligt och snart har vi vintern runt hörnet. Vädret har blivit mycket kallare bara den senaste veckan och mörkare och ruggigare blir det. Jag har tillochmed fått skrapa bilrutorna två dagar den här veckan. Burr!! Och lika förvånad blir man varje år. OJ, var är isskrapan och var är alla vantar, mössor och vinterjackor. Konstigt att man varje år lyckas förtränga att det blir faktiskt kallare framåt oktober och snabbt går det också......Mycket märkligt.

Men om ett par månader är vi här! Ha ha



Ihelgen har vi inte mycket på gång. Törs nästan inte skriva det men kanske hinner vi börja i Linns blivande rum......Ja vet, typ ett år senare :-O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0