Vid regnbågens slut

Lördag morgon och som så många andra lördagsmornar är jag vaken sjukt tidigt. Jag vaknar till av att någon går på toa och sen är det kört. Jag kan verkligen inte somna om. Jag ligger och funderar på vad nästa projekt ska bli här hemma .

Linn har ju äntligen fått sitt nya rum. (Blev superfint o coolt). Tilde har övertagit Linns gamla rum som vi piffat upp med lite nya möbler. Båda blev mycket nöjda =) Så nu ska vi bestämma oss för vilken furubomb vi ska sätta tänderna i härnäst.

Vårat sovrum är verkligen fruktansvärt. Nästan så det är jobbigt att sova där.....hmmm, kanske därför jag vaknar så tidigt? Men så har vi badrummet och lilla toaletten uppe. I badrummet har vi nog bara tänkt att snygga till möblerna. Typ måla vita. För tänk, de är i furu. Så överraskande. Lilla toan är inte heller ett världsprojekt. Pärlspont (stavas det så?) på väggar, klinkers på golvet, ett nytt handfat och en spegel. Klart! Annat vi skulle kunna göra är: Slipa o lacka trägolven plus trapporna, byta eller måla de innerdörrar vi inte bytt ännu (typ 6 stycken), fräscha till tvättstugan, byta ut delar i köket typ ful bänkskiva och sprucken spishäll och ja, jag kan fortsätta i all evighet. Ska bara råna banken innan jag sätter igång. Eller hitta den där skatten vid regnbågens slut. Kan väl inte va så svårt? Får ta och ordna en liten skattjakt. Kanske kan bli tema för Tildes födelsedagskalas här i mars. Barn gillar ju att leta efter saker.....

Nä, nu får jag nog komma tillbaks till verkligheten. Ska väcka Daniel. Måste höra om vi har färg hemma till badrummet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0