Home again

Hemma igen efter att ha varit bortrest i en och en halv vecka. Först till Grebbestad med tjejerna där vi var lite barnpigor till Liam och Love. Supermysigt att få ro om dom lite själva =) På fredagen sen blev det fullt hus hos syrran. Daniel, Micke, Sara, fam Linder kom och även husbonden dök hem från Norge på nattkröken. Hade intensiva men mycket trevliga dygn. Vädret var helt ok och vi hann tom med en liten båttur på lördagen. Annars blev det obligatorisk skaldjursätning och så tittade vi på årets karnevaltåg.
 
På söndagen kunde syrran pusta ut då fam Granlund/Linder drog vidare upp till Åsen. Där spenderade vi en vecka. Linns kompis Elin kom också. Superkul för Linn, hon är inte bortskämd med att ha kompis med. Veckan gick i snabb takt. Det blev ett enstaka strandbesök då vädret inte var helt klockrent. Men vi roade oss med andra saker som bada tunna, shopping i Töcksfors, svampplockning, svampmackeätning, springtur (!!!), promenad, kortspel, firande av Linns födelsedag, middagsbjudning och en tur till Tusenfryd i Oslo. Det blev ett lyckat besök. En mysig , lagom stor nöjespark med något för alla åldrar. Dessutom blev både inträde och karusellåkning gratis då vi utnyttjade cooprabatt. Inte dåligt alls!!
 
Nu är vi alltså hemma igen och halva semestern kvar. Idag är det ett riktigt ruskväder med regn och blåst så det har passat bra att handla och börja tvätta ikapp...Tar nu dagarna lite som de kommer. Ska ha lite försenat födelsedagskalas för Linn under veckan så jag ska passa på att baka lite nu när det är inneväder.
 
O så ska jag bara njuta vidare av att vara leeeedig!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0