Kalas

Det blev faktiskt en till dag på stranden denna sommar. Gårdagen bjöd på ytterligare en solskensdag även om dagen inte började med klarblå himmel. Vi hade planer på att åka ut med pappas båt men den planen gick i stöpet när vi vaknat och det var mulet ute. Men sen så framåt tolvsnåret började det spricka upp och vi packade ihop för ett par timmar på stranden.
 
På kvällen var det dags att fira Linn i efterskott. Vi hade tänkt att bjuda på lite fika bara men det blev en helafton med grillat och smarrig Marängsviss a´la Linn till efterrätt. Inbjudna gäster var mamma, pappa, farmor, Micke, Sara, Pär, Cathrine, Wilma och Alwa. Det blev en mycket trevlig kväll med god mat och dryck i ett härligt sällskap. Födelsedagsbarnet var också mycket nöjd med kalaset =)
 
Marängsviss a´la Linn!!
 
Idag är det lite hemmarfixardag. Linn och Tilde har kompisar hemma, Daniel klipper gräs och målar och jag vet inte riktigt vad jag ska sätta tänderna i.....Får nog fundera lite på saken. Lite svårt att köra igång med något större projekt när huset är fullt av barn. Man vet aldrig när man behöver rycka ut och reda upp någon kris ;) Trots att barnen börjar bli stora händer det ibland knasigheter som behöver redas ut. Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer heter det va? ;-P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0