Brooklyn bridge och Gene´s

Torsdagen var vår sista hela dag i New York så nu var det dags att lägga i högsta växeln ;)
 
Vi startade upp med att ta tunnelbanan till Brooklyn bridge. Det var en fantastisk utsikt när vi promenerat ut på bron. Vi mötte en strid ström med cyklister och gångtafikanter som korsade Hudson river från Brooklyn till Manhattan. Ännu en häftig upplevelse =)
 
 
 
 
Sedan promenerade vi vidare till de nya twin towers som fortfarande är under uppbyggnad och Ground zero. Detta var fortfarande en enda stor byggplats med ett museum som nästintill var omöjligt att ta sig in på. Säkerheten var väldigt hög där. Så vi nöjde oss med att titta lite och fascineras av det gigantiska bygget.
 
Hoppade sen in i en taxi och tog oss till det klassiska varuhuset Macys. Ännu ett ställe där prisklassen låg en aning över oss men det var ändå kul att se. Hittade en mysig restaurang iaf och käkade lunch för en inte allt för stor peng. Efter lunchen drog vi en repa i några skoaffärer, bla Footlocker där alla gympaskor du kan tänka dig fanns att köpa. Fick tom Daniel att köpa ett par converse (som han annars vägrat att ta på sig) he he.  Promenerade sen tillbaka till lägenheten och gjorde oss iordning för kvällen.
 
Vid sjutiden tog vi taxi till Greenwich village och åt mat på ett jättemysigt ställe, Gene´s restaurant. Jag åt en jättegod och gräddig pastarätt och så blev det en Irish coffie till efterrätt. Den var det riktigt drag i så vi var lite runda under fötterna när vi gick därifrån :P
 
Mätta och belåtna åkte vi hem och sov vår sista natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0