Central Park och Yankee Stadium

Jag tar och fortsätter återberättningen av den fantastiska New York resan =)
 
Vi har kommit fram till onsdag och vi börjar närma oss slutet....Snyft!
 
När vi vaknade på onsdag morgon sken solen igen och blåsten hade lagt sig. Det var tur då vi planerat att spendera dagen i Central Park. Vi bodde ganska nära och hade ungefär fem min promenad för att komma dit. Denna park var som allt annat i denna stad. Sjukt stor!! Vi promenerade in och rekade lite och hamnade såklart på ett hak med bärs ;P Över ett par kalla kom vi fram till att hyra cykel var ett bra alternativ att ta sig fram i parken. Det var ett bra beslut visade det sig. Vi cyklade runt parken på en timme ungefär med ett par korta stopp efter vägen. Det var supermysigt =)
 
 
 
 
Efter cykelturen började vi bli hungriga. Vi gick tillbaka till ölhaket och handlade lite smörgåsar och frukt. Sen letade vi reda på en mysig plats i parken och hade lite picknick.
Picknick i Central Park.....Check!!
 
 
 
Helt otroligt att det finns en så stor park med miltals med gångvägar och tillochmed sjöar mitt i New York. En av många saker som var helt otroligt i denna stad!
 
Efter vår picknick promenerade vi ut ur parken och innan vi gick hem till lägenheten blev det faktiskt en runda till på Forever 21.....He he. Herrarna hittade en pub istället. Skräll ;-P
 
Sen hem och göra oss iordning för kvällens aktivitet, baseboll på Yankee Stadium. Vi tog tunnelbanan, för första gången, dit. Det gick jättebra och det var inte alls svårt att komma rätt.
 
Själva upplevelsen baseboll var väl lite delad. Sjukt stor stadium med läktare för hur många människor som helst. Jättekul att få ha varit där och sett allt, men själva matchen var ju sådär. För det första förstod vi inte hur spelet funkade riktigt och så var själva spelandet ganska långtråkigt. Det hände typ ingenting. Så, nä basebollfräst blev ingen av oss. Men som sagt, häftig upplevelse att ha varit där.
 
 
 
Efter matchen blev det tunnelbanan hem och hopp i säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0