Hemfärd

Fredag och så var det dags för hemfärd. Trots att resan var tipp topp från början till slut så skulle det ändå bli skönt att komma hem igen. Inte minst att få träffa tjejerna ♥
 
Vi startade upp dagen med rosa bubbel till frukost. Helt okej början på avlutningen ;-) Och det smakade riktigt gott med skumpa till frukostmackan!
 
Planet gick inte förrens sju på kvällen och vi behövde lämna lägenheten klockan elva så vi hade ett par timmar att slå ihjäl. Och vad passade då inte bättre än att shoppa det sista ;-P Vi låste in våra väskor vid en bagageinlämning och så tog vi en sista runda. Lunchen avverkade vi på Subway, snabbt och gott! Eftersom vi blivit varnade att det även på utresan kunde bli långa köer och knövliga säkerhetskontroller så åkte vi ut i god tid till flygplatsen. Men vi hade flyt denna gång med och behövde inte böka någonting och var incheckade och klara på ett kick. Så vi spenderade de sista timmarna med lite mer shopping, mat, fika, drinkar och en sista bärs ;-)
 
När vi klev på planet och vinkade adjö till USA och New York för denna gång var vi mycket, mycket nöjda med vår resa. Men nu skulle det bli skönt att komma hem till barn och våra egna sängar! Och en sak är säker, det var inte sista gången jag besökte det stora landet i väst =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bye bye New York!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0