Början av äventyret

Hemma igen efter en heelt underbar vecka i New York!! För att jag ska komma ihåg allt som hände och allt vi gjorde denna resa så ska jag göra inlägg som betar av dag för dag.
 
Jag börjar den 14 september. Dagen vi for iväg på vårt äventyr....
 
Eftersom  Johanna o Niclas bor i Grebbestad och vi i Karlskoga har ungefär lika långt till både Arlanda och Gardemoen i Oslo så valde vi att flyga från Oslo. Vi åkte med swebuss dit och pappa körde oss till nattbussen som åkte förbi Karlskoga 01:40 natten till fredagen. Det var knökfullt på bussen och det var precis så vi fick en varsin plats bland alla sovande och underliga mäniskor. För ja, det var både det ena och det andra som åkte med. Så det var inte direkt en superstart inte....Men men, klockan sex på morgonen var vi iaf framme i Oslo och en stund senare var även Niclas och Johanna på plats. Vi tog tåget till flygplatsen, checkade in och sen blev det en stor stark och en macka till frukost =) Genast började livet kännas bättre och enklare ;-)
 
Klockan elva gick vårt plan och flygresan var helt ok. Hyffsad mat för att vara flygplansmat och några bra filmer att sova till. Själva flygresan tog ungefär åtta timmar så det är ju ett par timmar kortare än en Thailandsresa. Och det kändes faktiskt. Kunde sova lite till och från men det blev ju liksom ingen djup sömn, mer som i dvala till och från.
 
New York ligger sex timmar efter oss tidsmässigt så när vi kom fram var klockan ungefär ett på dagen. Alltså hade vi hela dagen framför oss men det kändes i kroppen som det var kväll. Det tog faktiskt ett par dagar innan vi kom in i rätt tytm.
 
När vi landat hade vi den stora prövningen framför oss. Det som alla som varit i USA varnat oss för. Köerna till säkerhetskontrollen och alla svåra och jobbiga frågor. Öhh....What??? Vad snackar alla om. Det var typ bara och knalla in i landet. Inga köer eller frågor. Jo, förresten. De frågade vilken relation jag och Daniel har till varandra. Inte så svårt eller jobbigt att svara på....:P
 
Så, äntligen var vi på plats.......
Fortsättning följer.......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0