Första kvällen

Ja, då var vi alltså inne i det stora landet och det var dags för nästa prövning. Ta sig till lägenheten och få tag i nycklarna till den. Steg ett, fixa en taxi var inte så svårt. Vi blev hejdade av en man innan vi kommit ut från flygplatsen som tyckte att vi kunde tränga ihop oss i hans kärra alla sex med all packning. Vi hade innan blivit tipsade om att endast åka i gula taxibilar. Den här var inte gul....alltså en svarttaxi. Men va fasen, lite chansningar måste man ju göra så vi trängde ihop oss i hans van, Sara i Mickes knä :P och bagaget sprängfullt. Och fram kom vi utan bekymmer :) Efter ett antal samtal så fick Sara tillslut tag på nån som fixade fram lägenhetsnycklarna också, och vi kunde installera oss i vårt hem den kommande veckan. 
 
Lägenheten var helt ok, kanske lite spartanskt möblerad. Men ren, fräsch och rymlig utrustad med tv, wifi och kök med spis, kyl o micro. Vi tvättade av oss resdammet och gav oss ut i den stora staden för att bekanta oss med gatorna runt omkring och för att få  oss något i magen.
 
Vi hamnade på en jättemysig restaurang där vi intog pasta samt diverse drycker. Lade liiite mer krut på det drickbara. Det blev sangria, rött och vitt vin och en dessert med likör i. Smarrigt var det!! Efter middagen var vi lagomt möra och jetlagade så det blev promenad tillbaka till lägenheten för att sova. Det var dock lite lättare sagt än gjort då vi bodde precis ovanför en gaybar. Det var fredagkväll så de höll låda där nere till klockan var fem på morgonen :P Men tillslut så vaggades vi in till rytmen av basdunk och fylleskrål. Mycket slitna men också sjukt förväntansfulla inför morgondagen!!
 
 
 
 
Som sagt, vi var lite slitna efter resan....

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken bra idé! Då kan jag drömma mig bort dag för dag :D

Mickes ögon ser förövrigt rikttgt psyko ut, hehe!

2012-09-25 @ 19:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0