Faster!

Yes, jag har blivit faster ♥ Igår morse tittade lilla Leon ut och Micke o Sara blev föräldrar. Det var en nätt liten gosse på 2500g och 47 lång. Han hade nog inte hunnit växt till sig för han ville ut 2 1/2 vecka tidigare än beräknat. Alla mår iaf bra och den lilla familjen beräknas komma hem under helgen. Längtar så att få hålla i honom men vi väntar tills de kommer hem med att hälsa på. Man får inte längre ta emot besök på bb utan måste köra ner bebisen till kafét om det kommer någon och hälsar på. Det känns inte så nödvändigt speciellt då han är så liten. Sen kan det vara skönt för Micke o Sara att få vila lite och bekanta sig med lillprinsen före alla andra. Hi hi, jag har redan köpt presenter. Brände ner till stan ett par timmar efter han föddes ;-)
 
Annars då?
Har en träningsvärk from hell. Jag o Cathrine körde ett cross challenge pass på Davids i onsdags. Det är ett superkort men sjukt jobbigt pass med styrka och kondition i intervaller. Jobba 45 s, vila 15. Det känns som jag blivit överkörd, det är till och med smärtsamt att ta djupa andetag. Måste vara effektiv träning iaf och det gillar vi :) Måste ju tagga upp inför Vasastafetten som vi ska springa i år igen.
 
Och ikväll ska vi ha räkfrossa med fam Linder. Måste fira in att Pär går på semester. Cathrine jobbar även nästa vecka och Daniel ytterligare en till. Så vi har väl två infirningar till framöver ;-) Dessutom har vi inhandlat rosa bubbel för att fira Leons ankomst! Just nu inväntar vi den utlovade solen så kan vi vara hemma hos oss ikväll och frossa. Vi har nämligen investerat i en pool till kidsen och blir det varmt o skönt i em kanske det kan bli badpremiär: Poolparty med räkfrossa :-D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0